Blækformulering til printet elektronik

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Flydende nano-sølv og nano-kobber i pulverform

Blækformulering til printet elektronik

Holst Centre kan hjælpe dig i gang med blækformuleringer til printet elektronik. Teknologisk Institut formidler kontakten mellem det internationale R&D-center og det danske erhvervsliv.

Vi er nået langt inden for avancerede printeteknologier til printet elektronik, men vi mangler gode, funktionelle blæk, der kan udnytte disse teknologier. Desuden skal blækken ikke kun være kompatibel med printteknologier, men også anvendelsen. Her er bl.a. vedhæftning og performance essentielt. 

Holst Centre kan hjælpe dig med at formulere blæk til en række forskellige anvendelser, fleksible substrater og tekstiler.

Kom godt fra start
Vi hjælper dig godt fra start, hvis du vil igang med blækformuleringer til printet elektronik. Gennem vores samarbejde med Holst Centre kan du få hjælp til udvikling og prototyping af dit nye produkt. Holst Centre stiller desuden state of the art-udstyr til rådighed.

Om Teknologisk Instituts samarbejde med Holst Centre
Teknologisk Institut indgår i et partnerskab med Holst Centre, som er et uafhængigt R&D-center. Det sker under
resultatkontrakten X2 - Internationalt GTS-samarbejde.

Holst Centre har fokus på udvikling af fleksibel elektronik, printede sensorer og trådløse sensorteknologier. Holst Centre blev stiftet i 2005 af IMEC og TNO og modtager både lokal og national støtte. Holst Centre befinder sig på High Tech Campus Eindhoven, hvor over 40 industrielle virksomheder med over 200 medarbejdere er samlet og deler deres state-of-the-art infrastruktur. Målet med partnerskabet er at synliggøre mulighederne inden for printet elektronik for danske virksomheder.

Sådan kan vi hjælpe dig
Vi har midler til at finansiere dit demoprojekt, hvor du i samarbejde med Holst Centre kan formulere blæk til printet elektronik. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer i gang med demoprojektet, kan du kontakte sektionsleder Zachary J. Davis på 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk. Zachary kan også fortælle dig mere om Holsts udstyr og kompetencer og sætte dig i kontakt med Holst Centre.

Læs mere om Holst Centre