Byggelogistik: Effektiv styring og håndtering af byggematerialer - Videreudvikling ud fra PIXI-Præsentationer

Lars  Germann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 00.

Logistikken på byggepladsen, hvor elementer til Nordea byggeri bliver modtaget

Byggelogistik: Effektiv styring og håndtering af byggematerialer - Videreudvikling ud fra PIXI-Præsentationer

PIXI-Vejledningerne er i samarbejde med de forskellige brancheaktører udviklet ved brug af en fælles skabelon i PowerPoint-præsentation (PPP), kaldet PIXI-Præsentationer. En færdig PIXI-Præsentation kan efterfølgende redigeres grafisk til et mere formidlingsvenligt resultat i en PIXI-Vejledning.

Videofilmen til PIXI-Vejledningen har ligeledes gennemgået en redigering, som har baggrund i tre enkelte videoer udført af brancheaktør, kaldet aktør-videoer.

Fremover kan brancheaktører (virksomheder, medarbejdere, byggepladser, skoler og studerende) bruge erfaringerne til selv at målrette og videreudvikle de fire PIXI-Vejledninger og videofilmen til egne formål og på andre procesområder i byggelogistik.

Resultatet af den interne udviklingsproces har ført til følgende PIXI-Præsentationer, som er vist i PowerPoint-præsentation i liggende A4-format, og som er muligt at redigere videre på. Aktør-videoerne er vist i en let redigeret udgave ud fra aktørens egne videoer.

Links til fire PIXI-Præsentationer og tre aktør-videoer: