Forskningens Døgn - åbent hus for virksomheder

Anne Christine Steenkjær Hastrup

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 02.

Medarbejdere kigger på biomaterialer -  acha mel nmhl biomat

Forskningens Døgn - åbent hus for virksomheder

I forbindelse med Forskningens Døgn inviterer

Teknologisk Institut i Taastrup virksomheder indenfor

Onsdag den 25. april 2018 fra kl. 14:00-16:00

Temaet er ’ Bioressourcer  - Vejen mod en bæredygtig fremtid ’, hvor I bliver præsenteret for konkret viden og cases inden for udnyttelsen af biobaserede råstoffer til nye produkter og materialer.

I vil få mulighed for at opleve, hvordan komponenter fra fornybare ressourcer, såsom alger og planter, kan blive brugt på nye og smartere måder og dermed skabe nye forretningsområder. Herunder vil der også være mulighed for at høre om forskellige udfordringer, og hvordan Teknologisk Institut kan hjælpe jer videre.

Der vil være rig mulighed for at sparre med eksperter fra Teknologisk Institut og mulighed for at se og røre produkter og udstyr samt stille spørgsmål. I kan allerede være gang med en omstilling og mangle inspiration, eller I synes generelt det kunne være interessant med erfaringsudveksling og et indblik i og en større forståelse af, hvad det kræver for at foretage en omstilling til brugen og implementeringen af biobaserede komponenter i for eksempel foder og fødevarer, emballage, byggematerialer, kosmetik mv. I alle tilfælde vil vi glæde os til at snakke med jer om jeres muligheder og potentialer.

For mere information: kontakt Anne Christine Hastrup på mail acha@teknologisk.dk.

Dagen arrangeres med støtte fra Udlodningsmidlerne i samarbejde med Innobygs 'Videnbro inden for biobaserede materialer'.

InnoBYG logo w70