Green and clean - mere mad for mindre - Rapporter, artikler, produktark mm.

Lars  Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 70.

Green and clean - mere mad for mindre - Rapporter, artikler, produktark mm.

lillegreen

Intro video til DMRI TestLab  youtube

Lav flæsekstegen sous vide og få sprød svær  youtube

 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe din virksomhed med?


Produktark:



 

 

Rapporter:

 

Artikler/Presse:

                           (2020) Sous vide med sikkerhedsberegner
                                        Food&Drink april, side 22

                           (2020) Intelligent sous vide giver sikrere fødevarer
                                      Fødevarefokus.dk marts

                          (2020)Intelligent sous vide giver sikrere fødevarer
                                     Levnedsmiddelbladet, 2 - side 23

Vestergaard, C. (2019)Fremtidens varmebehandling af fødevarerne
                                     Levnedsmiddelbladet januar, side 10-11

Tørngren, MA (2019) Sprød svær med sous vide.
                                   Danskerbingo på P3, januar

Tofteskov, J., Tørngren, MA., Bailey, NP., Schmidt Hansen, J. (2019) Modelling headspace dynamics in modified atmosphere packaged meat
                                                                                                                Journal of food engineering (accepted)

Tørngren, MA., Hofer, L. (2018) Optimal kvalitet ved færdigbehandling af sous vide-tilberedt halvfabrikata
                                                    Fødevaremagasinet september side18-19

Vestergaard, C. (2018) Energioptimeret varmebehandling af fødevarer - hvad er på vej?
                                      Plus Proces nr 8, side 26+28

Vestergaard, C. (2018) Energioptimeret varmebehandling af fødevarer
                                      altomteknik.dk - 13,. november

Vestergaard, C. (2018) Energioptimeret varmebehandling af fødevarer
                                      Fødevaremagasinet august side 18-19

Vestergaard, C. (2018) Nyt IT-værktøj finder grønne kroner
                                     Fødevaremagasinet januar side 18-19

                         (2018) Smager forskel på fødevarer
                                     sn.dk, 19/3.

Tørngren, MA. (2017) Kødforskere anbefaler: steg julens flæskesteg i vandbad i timevis
                                    Metroxpress, Avisen.dk, b.dk, Folketidende, Mx.dk, newsbreak.dk,
                                    nordjyske.dk, ritzau.dk, ing.dk, fritidsmarkedet.dk, jyllandsposten.dk

Tørngren, MA. (2017) Mere økologisk kød i foodservice
                                    Fødevaremagasinet, oktober side 14

Tørngren MA. (2017) Stor interesse for sous vide - Her tester de proces- og produktudvikling.
                                   Food Supply Magazine, side 30

 

 Levnedsmiddel og Fødevaremagasinet juni 2017, side 14-15

 



 

 

Konference bidrag/foredrag:

Hofer, LH., Kristensen, L., Tørngren, M. (2018) ICoMST, august, Melbourne
                                      Reducing cooking time of sous vide cooked pulled pork using proteolytic emzymes


 

Tørngren, MA (2017)  IDA Universe, 5. dec, København
                                   
Ny viden om gris, kødteknologi, tilberedning og smag

 

Gunvig, A., Tørngren, M. (2017) 31th EFFoST 13-16 November, Sitges, Spain

                                 Effect of reheating and storage temperature on the growth
                                 of psychrotrophic C. botulinum spores in LTLT cooked meat

 

Hofer, LH., Tørngren, M. (2017) 31th EFFoST 13-16 November, Sitges, Spain

                                 How to reduce cooking time of sous vide cooked pulled
                                 pork with proteolytic enzymes