HandyMan

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

Bin Picker

HandyMan

Der er behov for ekstremt fleksible griberobotter, der muliggør en automatisk, rentabel og konkurrencedygtig fremstilling af emner i små serier med tilhørende komplekse håndteringsprocesser. Det vil skabe nye betingelser for værdiskabelse i den vestlige produktion.

Problem

Der er behov for ekstremt fleksible griberobotter, der muliggør en automatisk, rentabel og konkurrencedygtig fremstilling af emner i små serier med tilhørende komplekse håndterings-processer. Det vil skabe nye betingelser for værdiskabelse i den vestlige produktion. De fire applikationsfelter tager udgangspunkt i en eller flere industrivirksomheders konkrete ønsker og behov for avanceret emnehåndtering, som skaber grundlag for en erhvervsmæssig udnyttelse af platformens resultater: Plukning af emner fra palle, kasse eller bånd, montage af emner i eller på andre emner, placere, pakke og ophænge emner i kasser, kroge og stativer og på hylder og paller, specifik og lovende anvendelse af den udviklede teknologi.

Løsning

Platformen organiserer forsknings- og innovationsindsatsen ud fra syv teknologifelter og fire applikationsfelter. Teknologifelterne udtrykker platformens faglige kernekompetencer, mens applikationsfelterne er de konkrete industrianvendelser, der har størst erhvervsrelevans og -potentiale.

Innovation

De syv teknologifelter tager udgangspunkt i en eller flere industrivirksomheders konkrete ønsker og behov for avanceret emnehåndtering, som skaber grundlag for en erhvervsmæssig udnyttelse af platformens resultater: Sensorer og bearbejdning af sensordata i robotbaserede gribersystemer Mekanisk konstruktion og bevægelsesmekanismer Materialer som robotterne håndterer og interagerer med Processer som robotterne udfører Baneplanlægning, kollisionsfri og sikker bevægelse Intelligent bruger-robot og robot-robot interaktion Integration af det system af komponenter, der udgør robotten og omgivelserne.

Om

Udgangspunktet er kommercielle anvendelsespotentialer og forskningsresultater på internationalt niveau. Sammensætningen af partnere, organiseringen af indsatsen og involveringen af danske produktionsvirksomheder sikrer et optimalt samspil mellem industrielle brugere, robotteknologivirksomheder og forskningsinstitutioner. Deltagere Teknologisk Institut Bila A/S Grundfos A/S mh Martin Hansen A/S RoboCluster Scape Technologies A/S Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet TriVision ApS Unisensor A/S Universal Robots ApS