Hvad er nyt indenfor rengøring?

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

kjoller

Hvad er nyt indenfor rengøring?

Hvad er nyt indenfor rengøring?

Rengøring og desinfektion er centrale trin i en fødevareproduktion og skal sikre høj fødevaresikkerhed og optimal holdbarhed af produkterne. Læs her, hvad der lige nu optager Vikan, System Cleaners og ISS.

Mads Lodahl, Interim Marketing Manager, Vikan A/S

”Biofilm er stadig et problem i fødevareindustrien. Fysisk påvirkning som fx manuel rengøring er essentielt for at nedbryde biofilmen. Det er vigtigt at vælge de rigtige rengøringsrekvisitter til rengøringen og specielt at have fokus på detaljerengøringen. Biofilm dannes ofte på svært tilgængelige steder, og her kan detaljebørster nå ind at rengøre. Når biofilmbarrieren først er brudt, er det muligt at desinficere overfladen. Se mere ang. detaljerengøring og vores specialiserede detaljebørster på www.vikan.com.   
Link til Detaljerengøringsbørster

vikan

 

Per Kjøller, Innovation Excellence Manager, System Cleaners

”Hos System Cleaners ser vi en stigende efterspørgsel på automatiseret rengøring i fødevareindustrien. Målene er at opnå et højere og mere ensartet niveau af fødevaresikkerhed under optimal udnyttelse af de anvendte ressourcer. Som afledte effekter kan nævnes reduceret madspild – som følge af fødevarernes forlængede 'shelf-life' – og lavere klimabelastning som følge af lavere forbrug af vand, el og rengøringsmidler. Vores nyeste tiltag er at tilbyde systematisk registrering af ressourceforbruget ved teknisk rengøring i fødevareindustrien med henblik på – ved hjælp af data – at kunne optimere fødevaresikkerheden og begrænse klimabelastningen."

kjoller2

 

Jakob Høiien Kristensen, Business Development Manager, ISS Food Hygiene

”Der bliver brugt mange timer på at dokumentere den daglige og periodiske rengøring for mange virksomheder i fødevare- og produktionsbranchen. For at effektivisere måden at dokumentere på har ISS netop udviklet appen, Food Rapport @ISS, hvor dokumentationen lagres digitalt, så det er muligt langt mere effektivt at sammenligne data og trends, tilknytte billeddokumentation, udtrække rapporter og kvalitetssikre effekten af rengøringen. Udover dokumentation af rengøring er det også muligt for virksomheder at bruge appen til interne kontroller af fx hård plast og glas, hvor der efterfølgende kan udtrækkes rapporter på baggrund af data. Derved bliver der sparet meget tid på dokumentation, samtidig med at data er samlet ét sted.

 

ISS logo