HybridGriber - Problem

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

HybridGriber

HybridGriber - Problem

85 % af alle processer i den europæiske fremstillingsindustri er endnu ikke automatiseret (jf. Manufuture). Håndteringen af fysiske objekter er en signifikant del af disse processer. Samtidigt resulterer disse håndteringsprocesser i store problemer med vedvarende, ensformigt arbejde, som resulterer i nedslidte arbejdere. Derfor er behovet for automatisering meget stort.

Desværre er de nuværende automation- og robotleverandørers løsninger ikke tilstrækkelige til at automatisere disse processer. Primært fordi markedet for gribere mangler tilstrækkelig fleksibilitet, lave priser, kundetilpasning og robuste gribere, som kan matche kompleksiteten af disse håndteringsprocesser.

Placeres eksisterende gribere på en kompleksitetsskala fra 1 til 5, hvor 1 er gribere til de simpleste håndteringsprocesser, og 5 er gribere til forskning i komplekse håndteringer, ligger de eksisterende gribere i kategorierne 1-2½.

Skala

___1__________  2______3___________  4______5____________

Griberobot 1    Griberobot 2Griberobot 3Griberobot 4

10.000 kr.       30.000 kr.  50.000 - 75.000 kr.   400.000 – 700.000 kr.

Der findes pt. ingen kommerciel griber i kategori 2½-4½. Derudover findes der ingen fødevare-godkendte gribere i kategorierne 2-5. Hovedsageligt skal Hybridgriberen udfylde det hul i markedet, som dækker kategorierne 2½-4.