HybridGriber - Værdi

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

HybridGriber

HybridGriber - Værdi

Omkring 60 % af de processer, robotter løser i industrien i dag, er håndtering, hvor et emne skal flyttes fra et punkt til et andet. Det er der er mange velkendte løsningsmodeller for, så længe emnet altid er det samme. Men har man en produktionslinje, der ofte kræver omstilling til emner af forskellige former, materialer eller størrelser, så er der få prisdygtige muligheder på markedet for gribere til robotter.

HybridGriberen er god til de kendte, ukomplicerede processer, da den er mere omstillingsvenlig end simple standardløsninger. Dermed kan den være med til at frigøre menneskelig arbejdskraft til at fokusere på de svære ting i produktionen og samlet set skabe mere værdi. Det kan samtidigt lade sig gøre økonomisk, fordi HybridGriberen udfylder et tomrum mellem de simple og ufleksible standardgribere og de meget dyre forskningsbaserede løsninger på markedet.

HybridGriberen er prisneutral. Ser man alene på griber-hardwaren, så er den lidt dyrere end en traditionel 2-fingret parallelgriber, men regner man de samlede omkostninger ud til styringskomponenter, indstilling, programmering, omstilling med videre, så koster HybridGriberen cirka det samme som en traditionel løsning.

Ved at tænke HybridGriberen ind i forretningsmodellen for investering i nye robotinstallationer i dag, vil der samlet set være tale om væsentlige besparelser end bare for år tilbage, som gør robotter og automatisering til en seriøs overvejelse, når snakken falder på dansk konkurrenceevne i fremtiden.