Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Ingredienser - IFFA

Christian Sylvest Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 25.

Ingredienser - IFFA

Der var blandt ingrediensleverandørerne meget fokus på kødprodukter tilsat vegetabilier i form af fibre og planteproteiner. En del virksomheder fremviste også veganske produkter, der imiterede kødprodukter. Vi bemærkede også, at der er fremkommet en del røgaromaer med kødsmag til vegetarprodukter. Eksempelvis har Red Arrow røgaromaer med kyllinge-, bacon- og bøfsmag.

Blandt udbyderne af proteiningredienser var der generelt ikke stort fokus på proteinkvaliteten i forhold til ernæring, og det er stadig indholdet af protein, der primært er fokus på. Både for planteproteiner og kødproteiner fra kollagenholdige råvarer gælder det, at indholdet af essentielle aminosyrer kan være lavt.