Innovativ detailpakning
Fokus i nærværende projekt ’Innovativ detailpakning - optimering gennem nye gasblandinger’ er at undersøge, om der findes en alternativ gassammensætning til traditionel MA-pakning med 70 - 80 % O2 og 20 - 30 % CO2. Målet er at kunne sænke iltkoncentrationen og derved hindre tekstur- og smagsforandringer samt premature-browning af MA-pakket oksekød, uden at farvestabilitet og holdbarhed påvirkes.
Artikler og Presse:
Tørngren, MA.; Østergaard, S.R(2016) Medlemsinformation udgivet af Emballage & Transport TI
Detailpakning af fersk kød - kan vi optimere pakkegassen?
Tørngren, MA. (2015) Fødevaremagasinet december, side 16-17
Detailpakning af fersk kød - kan vi optimere pakkegassen?
Tørngren, MA.; Aaslyng, MD (2015) Fødevaremagasinet november, side 18-19
Den gode smag i måltidet
Spanos, D.; Christensen, M.; Tørngren, MA.; Baron, CP (2015) Meat Science accepted 23 november
Visible spectroscopy as a tool for the assessment of storage conditions of fresh pork packaged in modified atmosphere
Spanos, D.; Tørngren, MA, Christensen, M.; Baron, CP. (2015) Meat Science accepted 23 november
Effect of oxygen level on the oxidative stability of two different retail pork products stored using modified atmosphere packaging (MAP)
Tørngren, MA.(2014) Madmagasinet 11. november
Hakket kød og emballage
Tørngren, MA. (2014) dr.dk/levnu/mad 11.november
Emballagen forringer kødets kvalitet
Tørngren, MA (2014) dr.dk/levnu/mad 11.november
Gode råd om hakket kød
Konferencer:
Tørngren, MA; Darre, M. (2015) ICoMST 61st International Congress of Meat Science and Technology, France
PAPER
POSTER
Tørngren, MA (2014) ICoMST 60th International Congress of Meat Science and Technology, Uruguay
POSTER
PAPER