Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Indlæg - Fipros, Too Good To Go og L&F

Mari Ann  Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Fremtidens Fødevareproduktion

Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Indlæg - Fipros, Too Good To Go og L&F

Den grønne omstilling i fødevareindustrien - hvordan når vi målene, og hvad skal der til?
Niels Peter Nørrig, klimadirektør, L&F

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. I 2050 skal vi nemlig fortsat have en stor dansk fødevareklynge, der leverer fødevarer, eksport, vækst og arbejdspladser til hele Danmark. Vejen er at udvikle nye metoder, produkter og teknologi og gennem samarbejde, i hele værdikæden, at få sat mere skub på den grønne omstilling.

 

Kampen mod madspild
v. Mikkel Fog Holm-Nielsen, exe. assistant, Too Good To Go

Too Good To Go bekæmper madspild via en app, hvor restauranter, caféer, supermarkeder m.f. kan sælge madvarer, der er i overskud. Hør, hvordan Too Good To Go bidrager til kampen mod madspild, og hvordan forretningsmodellen har udviklet sig under coronakrisen. Et nyt tiltag er fx at appen nu også kan anvendes til take-away markedet, og derud over er netop lavet aftaler med en ny stor detailkæde.

Mikkels præsentation er ikke tilgængelig her på siden. Se mere på www.toogoodtogo.dk

 

Fra Fyn til hele verden: Ingredienser til den globale fødevareindustri
Conny Twisttmann, CEO, Fipros

Fipros processerer som lønproducent ingredienser og færdigpakkede fødevarer. I december 2018 indgik virksomheden en omfattende aftale med en stor kinesisk partner indenfor modermælkserstatning, hvilket mundede ud i en investering i en ny fabrik på Fyn. Den stod klar til indvielse i februar 2020 lige på toppen af coronakrisen. Hør Conny Twisttmann fortælle, hvordan virksomheden navigerer i dette, og hvordan man bliver en global spiller, når man kommer fra Fyn.