Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Session 1

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

Fremtidens Fødevareproduktion

Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Session 1

Fødevaresikkerhed og mikrobiologisk proceskontrol

 

1. Food Safety Culture

v. Lone Sass Mortensen (LSM@teknologisk.dk)

Alle fødevarevirksomheder har en fødevaresikkerhedskultur - men er den god eller dårlig? Hvordan ser en stærk fødevaresikkerhedskultur ud, og hvordan kan man arbejde med at forbedre den?

 

2. Food integrity

v. Lars Thomas Krusell (LARK@teknologisk.dk)

Bliv introduceret til Food Integrity, og hvad begrebet dækker over, bla. i forhold til en fødevares kvalitet, bæredygtighed, autenticitet og opretholdelse af etiske normer i hele fødevareværdikæden.

 

3. Rengøring - gamle dyder og nye teknologier

v. Anette Granly Koch (AGLK@teknologisk.dk)

Rengøring er en sikker vej til øget fødevaresikkerhed og god holdbarhed, men hvad virker? Hvor langt når du med nye teknologier, gamle dyder og objektiv rengøringskontrol.

 

4. Fremtidens processtyring

v. Birgit Groth Storgaard (BGS@teknologisk.dk)

Få indblik i fremtidens værktøjer til at-line mikrobiologisk proceskontrol baseret på DNA-teknologi. Hvor hurtigt kan du få svar på mikrobiologiske analyser og automatisk feedback på CCP-afvigelser?