Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Session 2

Paul Andreas Holger Dirac

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 78.

Fremtidens Fødevareproduktion

Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Session 2

 Digitalisering og sensorteknologi​



1. Digitalisering i fødevareindustrien

v. Dennis Brandborg Nielsen (DBN@teknologisk.dk)

Teknologisk Instituts bud på de nye digitale løsninger til at optimere kvalitets- og proceskontrol i fremtidens fødevareproduktion. Gå fra stikprøver til 100% kontrol og få et hurtigt feedback på fejl ved udstyr.

 

2. Monitorering af dyrevelfærd

v. Dorte Schrøder-Petersen (DSC@teknologisk.dk)

Hvordan laver man bæredygtig produktion med høj dyrevelfærd? Hvad er udfordringerne og paradokserne? Hvordan måler vi dyrevelfærd, nu og i fremtiden? Hvad kan vi, hvad er vigtigst og hvad drømmer vi om?

 

3. Digitale teknologier til reduktion af madspild

v. Lars Månsson (LMAN@teknologisk.dk)

Hvordan reduceres spild samtidig med at kvaliteten sikres? Hør om hvordan Teknologisk Institut har afprøvet nye metoder til overvågning af ingredienser og fremstillingsprocesser i samarbejde med dejproducerende virksomheder.

 

4. Personalised food

v. Mia Fiilsøe Falkeborg (MFA@teknologisk.dk)

Kan man 3D printe en citronfromage eller en cheesecake? I fremtiden vil hospitalspatienter få mulighed for individuelt tilpassede måltider. Hør om, hvor langt man er med teknologien i Danmark.