Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Session 4

Claus Schøn Poulsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 14.

Fremtidens Fødevareproduktion

Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Session 4

Klimasmart fødevareproduktion og emballering

1. Vandreduktion

v. Karen Sørensen (KSOR@teknologisk.dk)

Hvordan kan man arbejde med at spare på vandet, og hvad betyder det at bruge vand, der ikke er drikkevand i en fødevarevirksomhed? Vi viser cases, hvor fødevarevirksomheder sparer 10 % af deres indkøb af drikkevand ved at genanvende vand i produktionen uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.

 

2. Energieffektive teknologier til fødevareproduktion

v. Peter Schneider (PSC@teknologisk.dk)

Fødevareindustrien står foran en stor elektrificering, som vil have indflydelse på fremtidens investeringer i produktionsudstyr. Hør om de nye energieffektive teknologier samt nye teknologier inden for opkoncentrering.

 

3. Bæredygtig emballage

v. Lars Germann (LGP@teknologisk.dk)

Hvilke udfordringer og muligheder er der for emballering af fødevarer (plastdirektiv, miljø), og hvilke veje kan fødevarebranchen gå for at leve op til den kommende lovgivning? Hvad er bæredygtig emballering, og findes der den ideelle løsning?

 

4. Mærkning af klimasmarte fødevarer

v. Inger Olesen (INO@teknologisk.dk)

Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil kommunikere, at dit produkt er klimavenligt i forhold til andre produkter. I dette oplæg hører du om anprisningsreglerne og eksempler på disse.