
Konference: Fremtidens fødevareproduktion - 2020 - Udfordringer og klimasmarte løsninger
Vælg side
Ny fødevarekonference havde fokus på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.
Konferencen blev afholdt den 19. november 2020, og på grund af COVID-19 blev den afviklet virtuelt.
Formålet var at give deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig produktion.
Udover indlæg fra inviterede gæster, bød dagen på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut i fire sessioner. Se præsentationerne fra de enkelte sessioner i den grå boks: 'Vælg side'.
Vi havde håbet på et fysisk messeområde med demonstrationer, smagsprøver og networking i forbindelse med konferencen. Det var heller ikke muligt på grund af COVID. Som alternativ kan du gå på opdagelse i de nyeste teknologier på side 07 i den grå boks 'Vælg side' eller på vores YouTube kanal.