Konference: Fremtidens fødevareproduktion - Udfordringer og klimasmarte løsninger

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Logo til konferencen fremtidens fødevareproduktion

Konference: Fremtidens fødevareproduktion - Udfordringer og klimasmarte løsninger

Ny fødevarekonference havde fokus på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.

Konferencen blev afholdt den 19. november 2020 og på grund af COVID-19, blev den afviklet virtuelt.

Formålet var at give deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig produktion.

Udover indlæg fra inviterede gæster, bød dagen på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut i fire sessioner. Se præsentationerne fra de enkelte sessioner i den grå boks: 'Vælg side'.
 

Vi havde håbet på et fysisk messeområde med demonstrationer, smagsprøver og networking i forbindelse med konferencen. Det var heller ikke muligt på grund af Covid-19. Som alternativ kan du gå på opdagelse i de nyeste teknologier på side 07 i den grå boks 'Vælg side' eller på vores YouTube kanal.