Pilotproduktion af innovative materialer og formulerede produkter

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Nanokobber opstillet ved vask, mens mand vasker hænder

Pilotproduktion af innovative materialer og formulerede produkter

Center for Process Innovation (CPI) kan hjælpe dig med at opskalere til pilotproduktion. Teknologisk Institut formidler kontakten mellem det internationale R&D-center og det danske erhvervsliv.

Når du har fundet den rette blækformulering til dit produkt, kan CPI hjælpe dig i gang med pilotproduktion. CPI har kompetencer og udstyr til at skalere fra meget små til meget store mængder (fra 20 ml til 10 l)

Se en liste over CPI's udstyr

Om Teknologisk Instituts samarbejde med CPI
Center for Process Innovation (CPI) er et UK-baseret teknologicenter, som har til formål at støtte både procesindustrien i både Storbritannien og Europa. CPI råder over flere teknologiplatforme – bl.a. CPI Formulation og Printed Electronics, som Teknologisk Institut har indgået partnerskab om. CPI Printed Electronics giver virksomheder adgang til udstyr i verdensklasse til opskaleret produktion af printet elekronik. CPI Formulation har desuden et state-of-the art laboratorium til formulering af blæk og pasta, som kan anvendes til både udvikling og pilotproduktion.    

Sådan kan vi hjælpe dig
Vi har midler til at finansiere dit demoprojekt, hvor du i samarbejde med CPI kan komme i gang med pilotproduktion. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer i gang med demoprojektet, kan du kontakte sektionsleder Zachary J. Davis på 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk. Zachary kan også fortælle dig mere om CPI's udstyr og kompetencer og sætte dig i kontakt med CPI.