Printet elektronik i tekstiler

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Conductive nano silver print

Printet elektronik i tekstiler

Holst Centre kan hjælpe dig i gang med printet elektronik i tekstiler. Teknologisk Institut formidler kontakten mellem det internationale R&D-center og det danske erhvervsliv.

Der kommer mere og mere fokus på integration af elektronik og sensorer i tekstiler, såkaldte ”wearables”. Hollandske Holst Centre er stærk involveret i udvikling af non-kontakt sensorer og integrerede elektronikløsninger, som bruges til sundhedsmonitorering ved at måle forskellige kropsparametre.

Kom godt fra start
Vi hjælper dig godt fra start, hvis du vil igang med at integrere printet elektronik i dine tekstiler. Gennem vores samarbejde med Holst Centre kan du få hjælp til udvikling og prototyping af dit nye produkt. Holst Centre stiller desuden state of the art-udstyr til rådighed.

Om Teknologisk Instituts samarbejde med Holst Centre
Teknologisk Institut indgår i et partnerskab med Holst Centre, som er et uafhængigt R&D-center. Det sker under
resultatkontrakten X2 - Internationalt GTS-samarbejde.

Holst Centre har fokus på udvikling af fleksibel elektronik, printede sensorer og trådløse sensorteknologier. Holst Centre blev stiftet i 2005 af IMEC og TNO og modtager både lokal og national støtte. Holst Centre befinder sig på High Tech Campus Eindhoven, hvor over 40 industrielle virksomheder med over 200 medarbejdere er samlet og deler deres state-of-the-art infrastruktur. Målet med partnerskabet er at synliggøre mulighederne inden for printet elektronik for danske virksomheder.

Sådan kan vi hjælpe dig
Vi har midler til at finansiere dit demoprojekt, hvor du i samarbejde med Holst Centre kan arbejde med printet elektronik i tekstiler. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer i gang med demoprojektet, kan du kontakte sektionsleder Zachary J. Davis , som også kan fortælle dig mere om Holsts udstyr og kompetencer, og sætte dig i kontakt med Holst Centre.

Læs mere om Holst Centre

Kontakt: Zachary J. Davis, zjd@teknologisk.dk, +45 7220 2507