Procesudvikling og opskalering til fremstilling af fleksibel elektronik

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Roll to roll production

Procesudvikling og opskalering til fremstilling af fleksibel elektronik

Foto: CPI

Center for Process Innovation (CPI) kan hjælpe dig med at procesudvikle nye materialer og fremstille elektroniske komponenter på fleksible substrater. Teknologisk Institut formidler kontakten mellem det internationale R&D-center og det danske erhvervsliv.

CPI kan hjælpe dig med at procesudvikle nye materialer og fremstille elektroniske komponenter på fleksible substrater. Desuden kan CPI hjælpe dig med at opskalere dine processer og kan producere roll-to-roll med op til 420 mm web-bredde.

Se en liste over CPI's udstyr

Om Teknologisk Instituts samarbejde med CPI
Center for Process Innovation (CPI) er et UK-baseret teknologicenter, som har til formål at støtte både procesindustrien i både Storbritannien og Europa. CPI råder over flere teknologiplatforme – bl.a. CPI Formulation og Printed Electronics, som Teknologisk Institut har indgået partnerskab om. CPI Printed Electronics giver virksomheder adgang til udstyr i verdensklasse til opskaleret produktion af printet elekronik. CPI Formulation har desuden et state-of-the art laboratorium til formulaering af blæk og pasta, som kan anvendes til både udvikling og pilotproduktion.    

Sådan kan vi hjælpe dig
Vi har midler til at finansiere dit demoprojekt, hvor du i samarbejde med CPI kan procesudvikle og opskalere din produktion. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer i gang med demoprojektet, kan du kontakte sektionsleder Zachary J. Davis på 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk. Zachary kan også fortælle dig mere om CPI's udstyr og kompetencer og sætte dig i kontakt med CPI.