Projekt - Evaluering af Grundtvig-programmet

Martin Eggert Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 29.

Projekt - Evaluering af Grundtvig-programmet

Analyse af Grundtvig-ordningerne Assistentophold og Besøgs- og udvekslingsophold

Projektopstart december 2011.  Forventet afslutning juli 2012.

Projektet er afsluttet.

Grundtvig sektorprogrammet under EU's overordnede Program for Livslang Læring giver vigtig støtte til at gennemføre politik inden for voksenuddannelsesområdet i praksis.

Grundtvig-programmet blev lanceret i år 2000 og har til formål at udvide voksnes muligheder for at forbedre deres viden og færdigheder, fremme deres personlige udvikling og øge deres beskæftigelsesmuligheder.

Mål for projektet
Analyse og Erhvervsfremme assisterer EU-Kommissionen med at analysere og vurdere de første tre års gennemførelse af ​​de to mobilitetsordninger "Assistentophold" og "Besøg & udveksling" under Grundtvig-programmet. Resultatet af analysen bliver brugt som input til en international konference i juni 2012 om den faglige udvikling og mobilitet af voksenundervisere.

Deltagere

  • EU-Kommissionen, Generaldirektoratet for Uddannelse og Kultur
  • Teknologisk Institut, Analyse og Erhvervsfremme
  • GHK Consulting Ltd.

Aktiviteter
Projekter omfatter følgende hovedopgaver

1) indsamling af statistiske oplysninger og data for de to Grundtvig-ordninger, herunder en spørgeskemaundersøgelse og dybdegående interviews;
2) en analyse og syntetisering af data, og
3) en præsentation af de vigtigste analyseresultater på en konference i juni 2012 om udvikling og mobilitet blandt voksenundervisere samt udarbejdelse af ​​den endelige rapport om konferencen.