SAF projekter 2020 - beskrivelser, kvartalsstatus, rapporter etc.

Lena  Sloth

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 61.

SAF projekter 2020 - beskrivelser, kvartalsstatus, rapporter etc.

Alternativ anvendelse af blod

Augmented Cellular Meat Production (ACMP)

Bakterieoverførsel mellem produkter og flader

Cellebaseret produktion

Dokumentationskrav til fødevarekvalitet, kemi og sensorik

Fremtdens slagteri

Holdbarhed og sikkerhed af semiforædlede produkter

Inaktivering af hepatitis E virus i kødprodukter

 IT-løsninger i industri 4.0 rammer

 Klimasmarte kødprodukter

 Kortlægning og standardisering af dyrevelfærd på slagtedagen

Midterstykkerobotter

Monofunktionsrobotter

 Multifunktionsrobotter

Ny procesteknologi i fødevareindustrien

Nye effektive køleprocesser

Nye mikrobiologiske metoder

Nye måleteknikker til kødindustrien

Optimeret rengøring og desinfektion i kødindustrien

Plast-, ben- og bruskdetektor

Reduktion af Listeria monocytogenes i fersk kød.

Screening af blod for antibiotikarester og sygdomsmarkører

Slagtegangsrobotter

SOTRANS

Stop for kastration – måling og kvalitet af hangrisekød

Tarmhuset version 2,0

Tjek af materiel – forurening og defekter

Udviklingen i kød%

Undgå pustning af kødprodukter og sammensatte produkter

Undgå toksinproduktion fra skimmel ved brug af mælkesyrebakterier

Vandreduktion, genanvendelse og brug af sekundavand

Vision til kødkontrol på slagterierne

Vækst og toksinproduktion af Bacillus cereus og Staphylococcus aureus