
Spørgeskema om din holdning til holdbarhed af fødevarer
Hvad er din holdning til holdbarhed af fødevarer og madspild?
Spørgeskemaet indeholder 5 spørgsmål om din baggrund og 16 spørgsmål om dine holdninger til holdbarhed af fødevarer. Det tager omkring 10 minutter at udfylde.
Madspild defineres som:
Mad, der ikke bliver spist. Det er både mad fra køleskab og skabe samt fra middagsbordet. Udsmid er al mad, der enten ender i skraldespanden eller i vasken, eller gives til husdyr (hund, høns, fugle, kaniner m.m.).
Som tak for din hjælp trækker vi lod blandt alle udfyldte besvarelser om 2 gavekort til biografen med biomenu for 2 personer.
Du skal være 18 år for at deltage.
Projektet finansieres af: Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under Miljø- og Fødevareministeriet; Resultatkontrakt om bæredygtighed finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet og ved aktiviteter udført af de deltagende virksomheder.