StaldTek - Rengøring - Oplevelse

Michael  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

Rengøring af stald - Resultat

StaldTek - Rengøring - Oplevelse

Vores tilgang blev demonstreret på rigtige rengøringsopgaver, der er nemme at kontrollere med en enkelt indstilling "vedholdenhed". Segmenteringen af overfladerne gør robotten i stand til at målrette sig og fokusere på de vægge og gitre, der er vanskelige at regøre. Derudover ville den dynamiske strategi ved hjælp af farver og tidsmæssige ændringer yderligere muliggøre intelligent rengøring med velvalgte ophørskriterier.

Den registrerende fremgangsmåde viste sig potentielt at kunne spare 33 % af vandforbruget sammenlignet med ikke en registrerende maskine i forsøget.

Det foreslåede computer vision komponent kan anvendes til et automatisk rengøringssystem indenfor hysdyrbesætninger, transport eller andre former for rengøring, hvor ændringer fra beskidt til rent er synligt for kameraudstyr. Fremtidig arbejde skulle også bestræbe sig på at undersøge muligheder for at registrere biofilm.

Nuværende arbejde udvider anvendelsen til kyllingeproducenter, og data herom er anskaffet. Det kan også fungere som komponent i et større ICT system, der overvåger og optimerer forholdet i en hysdyrbesætning, og som leverer et interface til rapportering af situationen til bestyreren.