Stort marked for kvalitet i erhvervsbyggeri

Stig Yding Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 04.

Stort marked for kvalitet i erhvervsbyggeri

Langt størstedelen af de videnintensive virksomheder i Danmark mener, at kvaliteten af virksomhedens bygninger har betydning for deres virksomheds konkurrencekraft. Det viser nye tal fra Danmarks Vækstlag™.
Der er behov for kvalitet i byggeriet. Det åbner nye muligheder for innovative virksomheder i byggebranchen.

Kvalitet i erhvervsbyggeri betyder for en række erhvervsledere bedre omdømme, bedre indtjening og større tiltrækningskraft på nye medarbejdere. Alt sammen af betydning for virksomhedens konkurrencekraft. Teknologisk Institut har i Danmarks Vækstlag™ spurgt omkring 1000 direktører i videnintensive virksomheder om betydningen af kvalitet i byggeriet.

- Kunderne i erhvervslivet har høje forventninger til byggebranchen, og de efterspørger kvalitet af enhver art. Det skal de innovative virksomheder i byggebranchen gribe – og udvikling og nytænkning skal stå højt på dagsordenen hos den enkelte virksomhed, siger Bjørn Lykke Jensen, direktør for Byggeridivisionen på Teknologisk Institut.

- Byggebranchen har travlt, og mange har svært ved at finde tiden. Men kvalitet og innovation er konkurrenceparametre, der skaffer mere spændende opgaver.
Det tiltrækker jo også dygtige og motiverede medarbejdere. Mange virksomheder samarbejder med videninstitutioner som Teknologisk Institut, når der skal udvikles eller læres nye teknologier, slutter Bjørn Lykke Jensen.

Teknologisk Institut har kontakt til over 1000 små og mellemstore virksomheder i byggebranchen hvert år. Instituttet har både fokus på nye samarbejdsformer og på anvendelsen af fremtidens teknologier i byggebranchen fra udvikling af materialer,
fx glas med indbyggede solceller, til nanoteknologi, intelligente energisystemer, indeklima og ventilation.

Mere information
Tallene er indsamlet i november 2007.

Pressekontakt
Seniorkonsulent Stig Yding Sørensen om Danmarks Vækstlag, tlf. 7220 2704.