Udvikling, karakterisering og evaluering af prototyper

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Inkjet printer

Udvikling, karakterisering og evaluering af prototyper

Foto: CPI

Center for Process Innovation (CPI) kan hjælpe dig med at udvikle, karakterisere og evaluere prototyper. Teknologisk Institut formidler kontakten mellem det internationale R&D-center og det danske erhvervsliv.

CPI råder over en række udstyr, som du kan bruge til prototyping af smart products. R&D-centret stiller bl.a. printeteknologier som ink-jet, screen, flexo og gravure til rådighed.  

Se en liste over CPI's udstyr

Om Teknologisk Instituts samarbejde med CPI
Center for Process Innovation (CPI) er et UK-baseret teknologicenter, som har til formål at støtte både procesindustrien i både Storbritannien og Europa. CPI råder over flere teknologiplatforme – bl.a. CPI Formulation og Printed Electronics, som Teknologisk Institut har indgået partnerskab om. CPI Printed Electronics giver virksomheder adgang til udstyr i verdensklasse til opskaleret produktion af printet elekronik. CPI Formulation har desuden et state-of-the art laboratorium til formulaering af blæk og pasta, som kan anvendes til både udvikling og pilotproduktion.    

Sådan kan vi hjælpe dig
Vi har midler til at finansiere dit demoprojekt, hvor du i samarbejde med CPI kan udvikle, karakterisere og evaluere prototyper. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer i gang med demoprojektet, kan du kontakte sektionsleder Zachary J. Davis på 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk. Zachary kan også fortælle dig mere om CPI's udstyr og kompetencer og sætte dig i kontakt med CPI.Kontakt Zachary J. Davis på 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk, hvis du vil vide mere om CPI's udstyr og kompetencer. Zachary kan også sætte dig i kontakt med CPI.