Seminar - Automation i sundhedssektoren - Indhold

Automation og brugen af robotter og intelligente systemer vinder frem i sundhedssektoren. Seminar d. 18. januar i Odense sætter fokus på området.

Seminar - Automation i sundhedssektoren - Indhold

Kilde: RoboClusterRoboCluster, SDU, Teknologisk Institut og Vejle Sygehus arbejder sammen om seminaret

Automation og brugen af robotter og intelligente systemer vinder mere og mere frem i sundhedssektoren, og der er synes at være et stort potentiale for at automatisere og derigennem forbedre både arbejdsgange og arbejdsprocesser i sundhedssektoren. Med moderne robotteknologi vil patienter kunne tilbydes nye behandlingsformer inden for f.eks. genoptræning, operationer, undersøgelser mm., og personalet vil kunne aflastes.

RoboCluster, Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet og Videncenter for Teknologisk Innovation inviterer derfor til seminar om automation i sundhedssektoren. Seminaret vil udforske den nyeste teknologi, og deltagerne vil diskutere, hvordan teknologien kan forbedre hverdagen for patienter og personale.  

Programmet er en blanding af tværfaglige indlæg og cases, som viser mulighederne for og giver inspiration til, hvordan sundhedssektoren og robotverdenen kan drage nytte af hinandens kompetencer og viden. Seminaret henvender sig til interessenter fra sundhedssektoren, robotvirksomheder og Videninstitutioner.

Læs mere om seminaret her