Smagstest af kødpølse

Maja Krogsøe Skou

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 45.

Billede af barn, der sidder ved et middagsbord og spiser

Smagstest af kødpølse

Har dit barn lyst til at deltage i en smagstest af kødpølser?

Kom og giv dit barn en sjov oplevelse med at smagsvurdere kødpølse og hjælpe til udviklingen af nye produkter. Vi leder efter børn i aldersgruppen 6-13 år som vil smage kødpølser.

Testen kommer til at foregå hos Teknologisk Institut på en af følgende dage; den 21/3, 22/3, 23/3, 28/3, 29/3, 30/3 klokken 16.00 eller 17.00. Testen tager omkring 30 minutter. Testen vil indebære smagning af 4-5 kødpølser.Som forælder sidder du med i boksen og kan hjælpe dit barn undervejs, men det er barnets vurdering af kødpølserne, vi gerne vil have. Alle besvarelser vil blive behandlet fortroligt, og det enkelte barn vil ikke kunne blive identificeret i resultaterne. Efter forbrugerundersøgelsen vil du og dit barn modtage en lille erkendtlighed for jeres deltagelse i form af en slikpose og et gavekort.

Vi vil blot bede dig besvare et par spørgsmål om dit barn for at se, om dit barn er i målgruppen til denne forbrugerundersøgelse. Tryk på knappen ovenfor for at tilgå spørgeskemaet. 

Information om målgruppespørgsmål

Knappen ovenfor leder dig til et online spørgeskema via siden Redjade.

For at deltage kan du enten:

  • Bruge eksisterende login (hvis du tidligere har deltaget i en undersøgelse)
  • Vælge ”Sign up” – her vil du melde dig ind i vores forbrugerpanel og fremover modtage mails, når vi laver andre forbrugerundersøgelser
  • Vælge ”Participate once” – her vil du ikke modtage yderligere mails

Du kan læse mere om vores forbrugerpanel her.