SupplyNet og brugen af brugte robotter

SupplyNet og brugen af brugte robotter

Pressemeddelelse august 2006, RoboCluster

Når danske produktionsvirksomheder automatiserer, kan de godt klare sig i den globale konkurrence. Outsorcing afløses i stigende grad af brugte robotter i produktionen.

Det ved man af erfaring på maskinfabrikken RUSTFRI A/S ved Nakskov. Her er man med hjælp fra RoboCluster SupplyNet-virksomheden, ROBOTOOL A/S ved at indsluse den 7. robot i produktionen.

- Vores kunder indhenter løbende pristilbud i Kina og i Østeuropa, så vi er hele tiden nødt til at matche priserne. De forventer konstant høj kvalitet, bedre service og lavere priser. Det kan vi kun levere, hvis vi automatiserer, siger Micki Eriksen, RUSTFRI DK.

ROBOTOOL A/S og ABB A/S, der har leveret en del af robotterne til RUSTFRI, er begge medlemmer af RoboCluster SupplyNet - et netværk for leverandører og teknologiudviklere fra robot- og automationsbranchen:

- Samarbejdet om de brugte robotter til RUSTFRI A/S er et godt eksempel på, hvordan netværket knytter virksomhedernes fælles viden sammen og dermed fører til en bedre og mere kvalificeret rådgivning af kunden. Det er vigtigt, så vi hele tiden kan benytte den bedste viden og de smarteste løsninger til at holde produktionsomkostningerne på et niveau, hvor priserne er konkurrencedygtige på det globale marked, siger Claus Risager, der er projektleder for RoboCluster SupplyNet.

Læs hele pressemeddelelsen: 

Metal Supply
NewsMarket
Pressbox
PressWire
RoboCluster/SupplyNet
Teknikogviden
Teknovation