Teknologisk Institut indtager Australien

Lars  Dalgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 39 83.

Teknologisk Institut indtager Australien

Hos Australien Centre for Field Robotics (ACFR) ved University of Sydney arbejdes med mange typer af autonome robotter, der opererer til lands, til vands og i luften, og som anvendes til forskellige applikationer inden for bl.a. minedrift, jordbrug og overvågning. For at få robotterne til at fungere efter hensigten har ACFR koncentreret deres forskning omkring udviklingen af nye og smarte sensortyper, der kan guide robotternes færden og handlen i komplekse og ustrukturerede omgivelser. Kombineret med deres meget brede tværfaglig viden inden for alle andre områder af robotteknologien gør disse sensorer det derfor muligt for ACFR at konstruere autonome robotter, der fungerer i praksis under meget vanskelige forhold.

”Denne tværfaglige bredde hos ACFR og det, at de kan få autonome robotter til at løse faktiske industrielle opgaver i komplekse omgivelser, gør ACFR til det ideelle sted for mig at opsamle viden til mit ErhvervsPhD-projekt”, sige Lars Dalgaard fra Center for Robotteknologi og fortsætter: ”Da mit ph.d.-projekt går ud på at finde mere rationelle måder at designe komplette robotsystemer på, er det nødvendigt, at jeg forholder mig til de måske knapt så rationelle metoder, der faktisk benyttes i dag. ACFR har stor erfaring for at få tingene til at virke, så samarbejdet med dem vil kunne bidrage betydeligt til mit arbejde. Desuden vil mit ophold forhåbentligt bidrage til et samarbejde mellem Teknologisk Institut og ACFR, der strækker sig ud over mit ophold.” Lars Dalgaard drager ’down under’ fra begyndelsen af juli og er først tilbage i 2009.

Følg udviklingen af Lars Dalgaard’s ErhvervsPhD-projekt