Teknologisk Institut tager ansvar, men lukker ikke ned

Teknologisk Instituts hovedreception

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 00.

Coronavirus

Teknologisk Institut tager ansvar, men lukker ikke ned

Teknologisk Institut følger myndighedernes anbefalinger i bestræbelserne for at inddæmme udbredelsen af COVID-19 (Corona-virus). Vi følger udviklingen tæt og tager de nødvendige forholdsregler for at sikre vores medarbejdere og samarbejdspartnere bedst muligt.

Derfor arbejder mange af vores medarbejdere hjemmefra – og er lige så tilgængelige på mail, telefon, Skype som altid.

Vi afholder fortsat planlagte møder – dog i tråd med myndighedernes anbefalinger. Du kan derfor opleve, at vi rykker fysiske møder til digitale platforme som Skype eller Teams, eller sekundært benytter mødelokaler, hvor der er mulighed for at holde den anbefalede afstand mellem mødedeltagerne.

Samtidig tilstræber vi at holde vores aktiviteter kørende i samme omfang som tidligere – som en af erhvervslivets centrale samarbejdspartnere, vurderer vi, at det er sådan, vi bidrager til at holde Danmark kørende. Vores laboratorier, testfaciliteter og pilotanlæg er derfor i normal drift under vores høje standarder.

Du kan altså trygt stole på, at vi løser dine opgaver med vanlig professionalisme og til tiden – ligesom vi plejer.

Planlagte konferencer, gå-hjem-møder, kurser etc. med fysisk tilstedeværelse er udsat til senere i henhold til myndighedernes anbefalinger. De enkelte tilmeldte deltagere vil få særskilt besked om udsættelse af netop deres arrangement.

Er du i tvivl om eventuelle aftaler, ordrer eller opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Enten direkte gennem dine normale samarbejdspartnere på Instituttet eller via vores hovednummer 7220 2000.

Detaljeret info til vores kursister. Læs mere her.