Teknologisk Instituts RFID test- og videncenter præsenterede B2C test på Scanpack 2009

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

Teknologisk Instituts RFID test- og videncenter præsenterede B2C test på Scanpack 2009

Teknologisk Institut RFID test‐ og videncenter havde kæmpesucces med RFID‐demo på Scanpack 2006, hvor op mod 2000 besøgende deltog i demo og foredrag.
Nu udvides RFID test‐ og videncenterets B2B‐ aktiviteter, med B2C‐test og demoaktiviteter, herunder mobil kommunikation.

Scanpack

I 2006 havde Teknologisk Institut på Scanpack opbygget en tro kopi af sit world‐class testcenter i København, som gav utrolig mange besøgende og henvendelser.

Scanpack 2006 RFID-demo

Scanpack 2006 RFID‐demo.

Se 2 minutters video fra RFID test‐ og videncenter: http://www.teknologisk.dk/specialister/18128?cms.query=rfid

Testcenteret i København er siden blevet præsenteret for mere end 3000 besøgende og er præsenteret på konferencer over hele verden. Det har givet os nogle stærke samarbejdspartnere og nogle interessante bud på, hvordan vi kan videreudvikle vort testcenter med demo og test af RFID‐tagging af enkeltvarer og øget vare/forbrugerkommunikation.

Specielt har vi besøgt og er inspireret af University of Arkansas og Hong Kong Science and Technology Park der begge har etableret demo‐ og testfaciliteter og sammen med konkrete detailkæder ‐ foreløbig især indenfor tekstil og sko ‐ udviklet og afprøvet en række løsninger, der har dokumenteret tankevækkende gode resultater.

Vi inviterer også i den kommende tid interesserede leverandører til at indtræde som partnere med løsninger og udstyr.

2 eksempler fra University of Arkansas item tagging laboratory:

Item Tagging - Arkansas

 

Item tagging - Arkansas2

samt tekstilbutikken fra Hong Kong Science and Technology Park:

Hong Kong Science and Technology Park3

Hong Kong Science and Technology Park

Hong Kong Science and Technology Park2.

RFID test‐ og videncenteret er en del af GS1 testlab network og GS1 international har netop lanceret sin ny strategi om at træde ind i den mobile verden og udvide GS1’s løsninger til at omfatte slutkunden, dvs. fra nuværende B2B‐værktøjer til det fulde B2B2C supply chain‐forløb (Business to Business to Consumer). På baggrund heraf har Teknologisk Institut iværksat en udvidelse af det nuværende RFID‐testlab B2B med en række B2C‐anvendelser, som vil blive præsenteret på dansk og svensk på Scanpack, hvor vi indgår i RFID Innovationsafsnittet på vor stand H02.07 af ingeniør, civiløkonom Morten Pedersen (DK) og civilingeniør Magnus Rolén (S).

Vores foredrag er onsdag den 21. oktober 2009 kl. 13.00.