'Transport- og Logistikklyngen Greater Copenhagen' - Tema: Automatiseringer i forsyningskæder

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Forside til transport og logisikklyngen

'Transport- og Logistikklyngen Greater Copenhagen' - Tema: Automatiseringer i forsyningskæder

Automatisering og effektivisering breder sig til logistikken og forsyningskanalerne. Dette stiller krav til alle virksomhedens funktioner omkring produktions- og handelsprocesserne.

Robotter, automater og selvkørende enheder er muligheder, der i dag kan beskrives som et tæt forbundet system af logistiske initiativer, der kan forbedre konkurrenceevnen og sikre sammenhæng i forsyningskæden. Det omfatter både virksomhedens interne og eksterne logistik samt - lige så vigtigt - interaktionen med produktionen.

Ved at optimere logistikken kan virksomheder opnå: - Mindre lagre - Nedbringelse af gennemløbstider/bedre rettidige leveringer - Løbende forbedringer - Reducerede omkostninger og i sidste ende opnå et næsten automatisk flow fra produktion og distribution ud til kunder.

På workshoppen blev der præsenteret en række cases og projekter inden for lager og logistik. Efterfølgende var der lejlighed til at drøfte og diskutere egne muligheder for at opnå resultater med indlægsholderne.  Konsulenthuset Langebæk, Teknologisk Instituts Robotcenter og Scania Danmark, har hver især givet inspiration til denne eftermiddag i Ringsted Kongrescenter, den 7/2-2017.

Transport og Logistikklyngen afholder event i ringsted med Lars Dalgaard

 

OBS. Du kan se videoer fra dagen under menuen `Video´.

Dagens program:

 

Se billeder fra eventet

Transport-og Logistikklyngen afholder event smarte logistik løsninger

 

 

 

 

Footer