'Transport- og Logistikklyngen Greater Copenhagen' - Tema: Digitalisering af godstransport og Block Chain Logistics

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Forside til transport og logisikklyngen

'Transport- og Logistikklyngen Greater Copenhagen' - Tema: Digitalisering af godstransport og Block Chain Logistics

Den teknologiske udvikling har muliggjort nye forretningskoncepter, flere samarbejdsmuligheder og effektivitetsforbedringer i en helt ny skala. Disse udviklingstendenser har man bl.a. hørt om i forbindelse med digital valuta ”bit coins” og selskaber som fx Uber og Airbnb, som alle er baseret på en meget avanceret digital infrastruktur. 

Markederne og spillereglerne er under store ændringer i de kommende år og transport og logistik er blandt de brancher, der forventes a blive berørt af nye teknologier, forretningskoncepter og digitalisering.

Ved denne tema-workshop vil man få indsigt fra én af de store spillere, IBM, der stiller deres avancerede infrastruktur til rådighed og fra en nye spiller, Wuxus, der udbyder en digital platform for vejgodstransport. Bliv også inspireret af en transportvirksomhed, der allerede anvender Wuxus samt om Tryg der har gentænkt deres forretningsmodel for transportforsikringer.

Få indblik i hvad blockchain teknologi tilbyder og bliv inspireret af de nye løsninger på markedet og vær med i en dialog for at vurdere, hvordan dette kunne være relevant for vækst og udvikling i din virksomhed.

Temadagen afholdt i Ballerup (The Camp, Tryg, Klausdalsbrovej 601, Ballerup) hos virksomheden Wuxus - tirsdag, den 14/3-2017 - kl. 13,30 - 16,45

Dagens Program:

 

 

 

Footer