Udnyt dronens mange muligheder

Stig Yding Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 04.

Mand står med drone

Udnyt dronens mange muligheder

Dronen kan få en afgørende rolle i fremtidens erhvervsliv. Det viser Teknologisk Instituts mange års forskning og udvikling, som nu er samlet i en publikation om fremtidens droneteknologi.

Dronen har mange anvendelsesmuligheder og kan bevæge sig steder, hvor det er dyrt eller svært for mennesker at færdes. Med bl.a. sensorer og kameraer kan dronen indsamle data, som kan være af stor værdi for fx landbruget, byggebranchen, politiet og militæret.

På verdensplan vinder droner hastigt frem, og der bliver konstant udviklet ny teknologi inden for området. I Danmark er vi dog mere skeptiske, og dansk erhvervsliv står pt. kun for 0,2 % af det globale dronemarked.

Teknologisk Institut ønsker at fremme udvikling og brug af droner i Danmark. Derfor har vi udgivet publikationen 'Professionelle civile droner'. I den får du vores bud på fremtidens droneteknologi, og hvordan den flyvende robot kan blive en vigtig spiller i erhvervslivet fremover.

Publikationen samler Teknologisk Instituts mange års arbejde med udvikling og forskning inden for droner.