Vil du arbejde som smagsdommer?

Maja Krogsøe Skou

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 45.

vandprøver til sensoriske tests

Vil du arbejde som smagsdommer?

Smagsdommere søges til vandpanel på Teknologisk Institut i Aarhus.

 

Kunne du tænke dig at være smagsdommer og bedømme vandprøver og dermed sikre, at vi bibeholder den gode drikkevandskvalitet? Ved bedømmelsen skal du vurdere lugt og smag af forskellige vandprøver.

Vi bedømmer vandprøver om formiddagen på hverdage normalvis med opstart kl. 9 eller kl. 10 i udvalgte uger. Bedømmelsen vil som oftest være torsdag og varer imellem ½ - 2 timer.

Din profil

Er du mellem 18-64 år, ikke ryger, har du ikke nogen fødevareallergier, og har du mulighed for at hjælpe os om formiddagen i løbet af ugens hverdage? Så kan det være, at det er dig, vi søger. En endelig udvælgelse til at blive smagsdommer vil ske på grundlag af en test af dine sanser, der gennemføres over 3 træningsgange.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Maja Krogsøe Skou på tlf. 72201345 eller på maks@teknologisk.dk. Vi indkalder løbende til træningsforløb til test af sanser.

Hvis du er interesseret så send en mail til sensorik@teknologisk.dk med navn, alder og telefonnummer, så vender vi tilbage til dig.