3D-print - Materialeudvikling

Mads  Østergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 08.

3D-print, AM, additive manufacturing

3D-print - Materialeudvikling

Mulighederne for egnede materialer til 3D-print bliver flere og flere som udviklingen inden for denne teknik skrider frem. Gennem forskningsprojekter og kundesamarbejde arbejder vi på at 3D-printe i nye materialer.

Vi arbejder blandt andet med udvikling af 3D-print i kobber, der er langt mindre anvendt end andre metaller som eksempelvis stål, aluminium og titanium, samt udvikling af nye plastmaterialer med grafen.

Vores arbejde med udvikling af nye materialer til 3D-print vil skabe endnu flere muligheder for at både større og mindre virksomheder kan benytte vores faciliteter for produktion af 3D-print inden for flere materialetyper.

Vi er desuden leveringsdygtige af 3D-print i en række materialer ud over dem, vi selv har i produktionen. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om hvordan vi arbejder med materialeudvikling til 3D-print, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Se alle vores tilbud om 3D-print produktion