3D-print - Produktion

Mads  Østergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 08.

AM, 3D-print

3D-print - Produktion

At skifte dele af din virksomheds produktionskæde ud med komponenter i 3D-print kan være en nemmere og mere omkostningseffektiv løsning end traditionelle produktionsmetoder, da I med denne metode kan gå direkte fra 3D-tegning til produktion. Teknikken bag 3D-print giver desuden mulighed for at opbygge emner med komplicerede indre strukturer, som ikke kan fabrikeres ved konventionelle fremstillingsteknologier og kan derfor tilføre helt nye funktioner og fordele til din virksomheds produkter og processer.  

I sektionen for industriel 3D-print har vi mere end 30 års erfaring med 3D-print i virksomhedsproduktion. Vi leverer færdige 3D-printede løsninger med fuld kvalitetssikring til en række virksomheder inden for forskelligartede industrier – altid med fokus på virksomhedens brug af produktet, så vores producerede emner kan holde til de forhold de udsættes for. Vi hjælper også med efterbehandling og kvalitetssikring, så emnerne kan tages i brug med det samme.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om 3D-printproduktion hos os, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Se alle vores tilbud om 3D-print produktion

Cases: