3D-print - Prototyper

Jan Suder Laursen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 25.

Additive Manufacturing

3D-print - Prototyper

3D-print af prototyper giver din virksomhed mulighed for nemt og hurtigt at teste nye idéer og koncepter. Med en prototype kan du blandt andet få en bedre teknisk forståelse for produktet og afklare om alle betingelser for at starte en reel produktion er opnået.

Med 3D-print opbygges emnet efter kundens 3D-fil i tynde lag i vores 3D-printere. Det betyder, at printeren opbygger præcist dét, som kunden har designet virtuelt – lynhurtigt og uden brug af dyre produktionsværktøjer.

Vi tilbyder 3D-printede emner i alle former for materiale fra metal og plast til keramik og voks. Du kan sende os din færdige 3D-tegning, så printer vi hurtigt en færdig prototype, så din virksomhed kan fokusere på at komme videre i udviklingsprocessen. Vi holder også gerne et mere detaljeret møde om dine ønsker for print af din prototype.  

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med dine prototyper, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Se alle vores tilbud om 3D-print produktion
 

Cases: