3D-print - Udvikling

Kristian Rand Henriksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 62.

3D-print, AM

3D-print - Udvikling

Produktionsudvikling gennem 3D-print rummer en række muligheder, fra udvikling af nye produkter til optimering af dele af din virksomheds produktionskæde. Vores erfaring er, at de fleste virksomheder med en aktiv indsats kan få succes med at inkludere 3D-print i deres produktion.

Er din virksomhed interesseret i at lære mere om fordelene ved 3D-print og hvordan netop din virksomhed kan drage nytte af denne teknik, kan vores specialister hjælpe. Vi har mange års erfaring med konstruktion, produktudvikling og funktionsoptimering og vi har de optimale forudsætninger for at varetage hele udviklingen af et nyt produkt, fra ide til pilotproduktion.

Det er i udviklingsfasen en stor fordel, at vi har mange 3D-printteknologier til rådighed in-house, hvilket muliggør en agil udviklingsproces. Vi vil i udviklingsprocessen have stor fokus på, hvordan 3D-print kan optimere produktet og/eller produktionen af produktet og dermed demonstrere, hvordan de unikke egenskaber ved 3D-print kan komme dit produkt og din virksomhed til gode.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med 3D-printudvikling, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Se alle vores tilbud om 3D-print produktion
 

Cases: