Additive Manufacturing - 3D-print - Kundecases

Jeppe Skinnerup Byskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 65.

AM, 3D-print

Additive Manufacturing - 3D-print - Kundecases

Vores kundeopgaver spænder bredt, fra udvikling af emner gennem pilotproduktion til produktion af større partier af 3D-printede emner, der indgår som en reel del af virksomhedens produktionskæde. 

Herunder kan du læse mere om nogle af vores kundecases.

 

 

 

 

Ortofon, 3D-printOrtofon

Verdens største producent af pickups til gram­mofoner, Ortofon A/S, har siden 2008 anvendt Additive Manufacturing (AM) til produktion af virksomhedens pickups.

Læs mere

 

 

 

Carlottas Village, 3D-printCarlottas Village

Carlottas Village designer og producerer high-end briller med fokus på moderne design og de fremmeste produktionsteknikker. Til en ny brilleserie ønskede virksomheden som de første i verden at producere brillerne som et samlet emne ved brug af 3D-print i titanium. 

Læs mere

 

 

3D-print, AMCeramic Speed

Ceramic Speed samarbejder med os om at udnytte de nyeste teknikker og store designfrihedsgrader inden for 3D-print. Virksomheden har fået input til at designe og fremstille de små lette tandhjul, som sidder på det bagerste udvendige gear på racercykler.

Læs mere

 

 

 

3D-print, AMRoboTool

Robotgribere skal være så lette og fleksible som muligt, for at opnå den bedste ydeevne. Teknologisk Institut har produceret 3D-printede gribere i titanium for virksomheden RoboTool. 

Læs mere

 

 

 

snittap, 3D-printThürmer Tools

I samarbejde med to studerende fra Aarhus Universitet har vi gennem 3D-print reduceret vægten på en snittap med over 70 % for virksomheden Thürmer Tools.

Læs mere