Additive Manufacturing - 3D-print - Projekter

Jeppe Skinnerup Byskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 65.

AM, 3D-print

Additive Manufacturing - 3D-print - Projekter

Vores deltagelse i nationale og internationale innovationskonsortier og forsknings- og udviklingsprojekter er med til at sikre, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling inden for Additive Manufacturing.

Læs mere om vores nuværende og tidligere projekter her:

 

Nuværende projekter

AMable

Med deltagelse af 21 europæiske teknologiorganisationer, samler dette EU-projekt viden om hele produktionskæden for 3D-print til gavn for små- og mellemstore virksomheder.

MADE 3D-print klyngeforløb

Klyngeforløbet samler en gruppe danske virksomheder, som gennem en række moduler lærer at benytte teknologien bag 3D-print til at optimere et konkret produkt i deres virksomhed.  

MAKE-IT

Projektet undersøger hvad der skaber vækst i Maker Movement-miljøet, hvordan miljøet er organiseret og hvordan bevægelsen bidrager til samfundet.  

MetAMMI

Dette projekt fokuserer på at skabe et sikkert og omkostningseffektivt grundlag for at bruge AM-produkter i medicosektoren. Desuden arbejder projektet på at skabe standardisering inden for opmåling af AM-emner. 

E–PERSONAL

Målet med projektet er at udvikle 3D-planlægningssoftware inden for kirurgi, samt udvikling af implantater, som kan rette op på knogledefekter.   

Afsluttede projekter

F-MAT Innovationskonsortium

Projektet vil styrke dansk industris konkurrencekraft ved at udvikle nye materialer til brug for fremstilling af funktionsoptimerede komponenter.

NanoMaster 

Udvikling af nye nye plastmaterialer med grafénpartikler til bl.a. Additive Manufacturing af komponenter med bedre styrke/vægt-forhold og termisk/elektrisk ledningsevne.

RepAIR 

Anvendelse af Additive Manufacturing til reparation i flyindustrien. Certificering og bedre integration med konventionelle fremstillingsteknikker såsom CNC-fræsning.

Compolight

Udvikling af processer og metoder til at opnå forbedret design, produktion og kvalitet af tre typer letvægtsmetalkomponenter