Analyse af behovet for efteruddannelse af faglærere - Undervisning på de lovpligtige EU-Efteruddannelser for chauffører

Annemarie  Holsbo

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 44.

Analyse af behovet for efteruddannelse af faglærere - Undervisning på de lovpligtige EU-Efteruddannelser for chauffører

Alle erhvervschauffører inden for personbefordringsområdet og vejgodstransport skal ifølge krav fra Trafikstyrelsen deltage i en lovpligtig efteruddannelse hvert femte år. Transporterhvervets Uddannelser (TUR) arbejder for at styrke såvel undervisernes faglige ajourføring på EU-efteruddannelserne samt deltagernes motivation til at deltage i efteruddannelseskurser.

TUR ønskede på den baggrund at få udarbejdet en analyse, som skulle se på, hvilke pædagogiske værktøjer, der medfører det optimale udbytte for deltagere på de lovpligtige efteruddannelser for erhvervschauffører. Det har desuden været formålet at belyse, hvordan de pædagogiske værktøjer og metoder, der anvendes i undervisningen, i samspil med lærernes faglighed kan imødekomme deltagernes varierede teoretiske og faglige udgangsniveauer. Rapporten giver en række eksempler på pædagogiske værktøjer og udpeger også opmærksomhedspunkter i forhold til også fremover at sikre kvaliteten af uddannelserne i fremtiden.

Analyserapporten er udarbejdet af konsulenter fra Teknologisk Institut, Arbejdsliv og Mærsk Nielsen HR for TUR.

Rapporten kan downloades her:Eller hentes via hjemmesiden for Transporterhvervets Uddannelser.