Apps udviklet af Betoncentret

Wilson Ricardo  Leal da Silva

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 34.

Apps udviklet af Betoncentret

Apps hjælper os med at skabe forbindelse og lette kommunikationen med et enkelt tryk. Betoncentret har - med denne idé i tankerne - udviklet en række apps til at hjælpe ingeniører fra byggebranchen i deres arbejde. Formålet er at udnytte de fordele som apps giver på byggepladsen. Betoncentret består af en række eksperter med en stærk teknisk baggrund inden for beton, infrastruktur, afprøvning, mix design, F&U og produktudvikling. Denne ekspertise er udnyttet i forbindelse med udviklingen af apps. På nuværende tidspunkt er vi ved at udvikle en app med fokus på dokumentation i forbindelse med vurdering af infrastruktur. Andre eksempler på apps udviklet af Betoncentret kan ses nedenfor. Kontakt os, hvis du er interesseret i at få udviklet en app til din virksomhed, eller hvis du ønsker at vide mere om de ydelser vi kan tilbyde.

Coverbillede til TilstandsappBetonkonstruktioners tilstand
Teknologisk Institut har udviklet app’en ”Betonkontruktioners tilstand” som støtte til eksperter på området inden for tilstandsvurdering af betonkonstruktioner. App’en giver et up-to-date overblik over metoder til vurdering af konstruktionens tilstand og reparationsmetoder. En pålidelig tilstandsvurdering kræver en ingeniør med en bred teknisk erfaring og ingeniøren er ansvarlig for at identificere skader, give et overblik over konstruktionens tilstand, samt foreslå passende reparationsmetoder. Tilstandsapp’en er en nyttig referenceguide, der kan tilgås overalt og som hjælper ingeniører med deres vurdering på arbejdsstedet.
Link til Tilstand app

 

 

 

Cover til App vedr. SFRSCC

 

Udførelse af stålfiberkonstruktioner
Teknologisk Institut har udviklet app’en ”SFRSCC” som støtte til rådgivere, entreprenører og producenter som arbejder med stålfiberarmeret beton. Denne app er baseret på vejledningen ”Guidelines for steel fibre reinforced self-compacting concrete” og har primært fokus på stålfiberarmeret selvkompakterende beton. Formålet er bl.a. at hjælpe rådgivere og entreprenører med at vælge faktorer for fiberorientering for forskellige anvendelser. Denne app giver også anbefalinger til den praktiske håndtering af stålfiberarmeret beton på byggepladsen. Denne app kan tilgås overalt fra din mobile enhed. (Bemærk, at denne app kun er på engelsk).
Link til SFRSCC app

 

 

 

 

Cover til App vedr. fugtudtørring

Udtørring af fugt fra bygninger
Teknologisk Institut har udviklet app’en ”Fugtudtørring” som hjælp til ingeniører i forhold til at estimere tid og energiforbrug til udtørring af fugt fra bygningskonstruktioner under byggeprocessen. Vores videnskabelige undersøgelser har påpeget, at ca. 70% af den energi, der forbruges på de danske byggepladser, stammer fra opvarmning og udtørring, som er nødvendige for at holde fugtniveauet i byggematerialer under 75%. Fugtudtørringsapp’en er praktisk til at foretage hurtige valg, der kan hjælpe med at reducere både udtørringstiden og energiforbruget, hvilket skaber en mere økonomisk og miljøvenlig udtørringsproces.
Link til Fugtudtørring app