Arla Holstebro vælger Lean

Claus  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 37 74.

Arla Holstebro vælger Lean

Holstebro Smørmejeri valgte Lean til at styrke planlægningsafdelingen – og til at indkøre ny IT og nye medarbejdere så smertefrit som muligt

Også når man arbejder med data – fx i form af indkommende ordrer, råvaremæn­ger og produktionskapacitet – kan Lean være med til at styrke og effektivisere virksomheden.

Lean viser sig fra sin ypperste side, når Lean-tankegangen bliver en naturlig ting hos medarbejderne.

- Tanken fængede lige med det samme. Vi sad pludselig og kom med gode forslag i flere timer, hvor vi virkelig prøvede at hjælpe hinanden, fortæller produktionsplanlægger Mette Winther Märtens, der nu har ansvaret for afdelingens Lean-tavle.

- Hver gang jeg nu tænker, at et eller andet er irriterende eller bremser arbejdet, så prøver jeg at finde ud af, hvad problemet er, så jeg kan sætte en gul seddel med et forbedringsforslag op på tavlen, fortsætter hun.

Så selv om det gode danske Lurpak-smør som levnedsmiddel betragtet næppe kan kaldes Lean, er der ingen tvivl om, at produktionen bliver det.

Download hele artiklen her