Asset Management - Implementering af ISO 55001

Palle  Grøndahl

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 35 25.

cirkel med farver og figurer

Asset Management - Implementering af ISO 55001

Hvis effektiv drift af virksomhedens tekniske anlæg er vigtig, når den skal opfylde sine mål, giver det mening at standardisere de ledelsesprocesser, der sikrer, at anlæggene præsterer som ønsket. Til det formål er der udviklet et ledelsessystem DS/ISO 55001 Asset Management.

Ledelsessystemet er bygget op over den 10-kapitelstruktur, der blandt andet er kendt fra DS/ISO 9001. Dermed vil DS/ISO 55001 kunne integreres med bestående ISO-ledelsessystemer.

Gennem arbejdet med ledelsessystemet identificeres de forhold, der kan påvirke en virksomheds aktiver, så virksomheden ikke når de ønskede mål. Ledelsessystemet fordrer, at virksomheden udvikler en strategiplan for styring af aktiver (Strategic Asset Management Plan: SAMP), og at virksomheden sætter scenen for, at strategiplanen kan følges på kvalificeret vis.

Ved en standardiseret tilgang til styring af aktiver vil en virksomhed have mulighed for systematisk at udvikle de tekniske installationers præstation gennem en effektiv organisation. Derved har virksomheden det bedste grundlag for, at de tekniske anlæg understøtter opfyldelsen af dens overordnede strategiske mål.

Konsulentydelser
Teknologisk Institut har omfattende erfaring med at støtte virksomheder i implementering af ledelsessystemer, så systemerne på effektiv vis understøtter deres ønsker. Endvidere rummer Teknologisk Institut stor erfaring inden for opsætning af effektive tekniske organisationer.

Vi understøtter gerne din virksomheds implementering af DS/ISO 55001 Asset Management.