Automationstjek - Oplevelse

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Kuka robot

Automationstjek - Oplevelse

Automationstjek er et traditionelt før-under-efter forløb.

Inden besøget vil I modtage et kort spørgeskema, så vi kan vurdere hvilke eksperter, der passer bedst til jeres virksomhed. Dette sikrer en optimal effekt af den tid, I og vi anvender ved gennemgangen af jeres virksomhed.

Ved den fysiske gennemgang sammen med jer sikres det, at der holdes fokus på de opgaver, I ønsker at få løst først. Vi har altid øjnene åbne, og vil iagttage hele processen, så en oplagt automationsopgave ikke bliver overset.

Ved gennemgangen er der afsat 2-3 timer hos virksomheden.

Efter besøget vil automationskonsulenten diskutere jeres potentiale med relevante specialister på Teknologisk Institut, inden der udfærdiges en rapport. Dette sikrer jer, at I får fuldt udbytte ud af den tid, der er afsat til forløbet.

Rapporten afleveres og gennemgås ved jeres besøg hos Teknologisk Institut i Odense, hvor I har mulighed for at tale med den automationskonsulent, der har gennemgået jeres virksomhed.

Ønsker I yderligere hjælp til at komme videre i processen, aftales der et nyt forløb. Vores team af kvalificerede automationseksperter kan hjælpe jer med at komme helt i mål, og vi har mulighed for at påtage os de dele af automationsopgaver, I ikke selv har ekspertise til at løse.

For god ordens skyld bør det nævnes, at Teknologisk Institut altid pålægger sine medarbejdere tavshedspligt, og at alle relevante oplysninger behandles fortroligt.