Big Data Business Academy

Peter Lemcke Frederiksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 74.

Logo for Big Data Business Academy

Big Data Business Academy

Med Big Data Business Academy gør vi Big Data tilgængeligt og til at forstå og anvende for danske virksomheder ved at opgradere deres viden og kompetencer.

Danmark har en lang tradition for og erfaring med at anvende data i forretningsaktiviteter, og med den eksponentielle vækst i mængden af data og mulighederne for at opsamle og behandle data i de senere år er potentialerne enorme.

Big Data Business Academy hjælper virksomheder med at gribe og udnytte de nye muligheder ved at give dem den seneste viden og de bedste metoder, som er særligt tilpasset til forretningsmæssig anvendelse.

Big Data Business Academy er en unik mulighed for virksomheder til at kick-starte strategisk arbejde med Big Data i virksomheden. Som deltagere i Big Data Business Academy gennemgår virksomhederne et Big Data forretningsudviklingsprogram, som begynder med en analyse af potentialerne i den enkelte virksomhed. På baggrund af analysen coaches virksomhederne til at udvikle nye data-baserede løsninger, processer og forretningsmodeller med hjælp fra universiteter og førende eksperter inden for Big Data.

Vi faciliterer Big Data Business Academy i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Alexandra Instituttet og CLEAN. 

Læs mere om:
Big Data Business Academy