Big Data og anvendelse af data - Data science - et strategisk værktøj

Peter Lemcke Frederiksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 74.

For mange virksomheder - og især for mindre - kan Big Data dog virke både diffust, utilgængeligt og meget teknisk

Big Data og anvendelse af data - Data science - et strategisk værktøj

Erstat mavefornemmelsen med kolde data

Adskillige studier viser, at mange virksomheder stadig tager mange beslutninger ud fra mavefornemmelser frem for på grundlag af data.

Det kan der være mange grunde til, og en af dem er typisk virksomhedernes manglede kompetencer til at videreudvikle forretningen og skabe innovation gennem digitalisering. IT-Branchens ”IT-Barometer 2017 nøgletal” viser således, at 2 ud af 3 virksomheder anser mangel på kompetencer som værende den største vækstbarrierer.


Data - et strategisk værktøj

Vil du i gang med dataanalyse? Data science er et strategisk værktøj, som kan bringe kompetencer ind i nye, innovative kontekster. Med algoritmer kan man håndtere og analysere store datamængder. Fx kan vi med de rigtige datasæt hjælpe fysiske- og online butikker med at spotte, hvilken ændret adfærd kunderne har, og dermed kan du give dit personale en bedre vejledning om, hvordan de skal håndtere kunderne og skabe et øget salg.

Eller data fra produktionen kan bruges til at identificere flaskehalse, fejlkilder eller uudnyttede muligheder.


Vi kan hjælpe

Vil du også supplere mavefornemmelsen med data? Så kan vi hjælpe med at sætte din virksomhedes data i spil. Sammen finder vi de datasæt, som giver jer ny værdifuld indsigt ved at beskrive forretningen og kundernes faktiske adfærd eller ved at afsløre eventuelle problemer og fejl i din drift.


Læs mere om:

Big Data

Big Data og anvendelse af data i mindre virksomheder  

Big Data Business Academy