Big Data og anvendelse af data - Data science - et strategisk værktøj

Peter Lemcke Frederiksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 74.

For mange virksomheder - og især for mindre - kan Big Data dog virke både diffust, utilgængeligt og meget teknisk

Big Data og anvendelse af data - Data science - et strategisk værktøj

Erstat mavefornemmelsen med kolde data

Adskillige studier viser, at mange virksomheder stadig tager mange beslutninger ud fra mavefornemmelser frem for på grundlag af data.
Det kan der være mange grunde til, og en af dem er typisk virksomhedernes manglede kompetencer til at videreudvikle forretningen og skabe innovation gennem digitalisering. En af de førnævnte undersøgelser som understøtter dette, er IT-Branchens ”IT-Barometer 2017 nøgletal”, der påviser at 2 ud af 3 virksomheder anser mangel på kompetencer som værende den største vækstbarrierer.

 

Data et strategisk værktøj

Vil du i gang med dataanalyse? Data science er et strategisk værktøj, som kan bringe kompetencer ind i nye, innovative kontekster. Med algoritmer kan vi håndtere og analysere store datamængder.
Fx kan vi med de rigtige datasæt hjælpe fysiske- og online butikker med at spotte hvilken ændret adfærd kunderne har, og dermed kan du give dit personale en bedre vejledning om, hvordan de skal håndtere kunderne og skabe et øget salg.

 

Vi kan hjælpe

Vil du også erstatte mavefornemmelsen med data? Så har vi netværket og kompetencerne til at sætte din virksomhedes data i spil. Sammen finder vi de datasæt, som med andre ord beskriver forretningen og kundernes adfærd. Med data science kan vi forudsige dine salg i fremtiden, og finde eventuelle problemer og fejl i din drift.

 

Vi etablerer demonstrationscenter

Til konkret at vise, hvordan forskellige sensorer og de data, som teknologierne kan indsamle, kan bruges i blandt andet butikslivet, etablerer vi et Internet of Things-demonstrationscenter. I første omgang vil fokus være på anvendelse i de fysiske butikker i detailhandlen, men på længere sigt vil centeret blive udbygget til også at demonstrere mulighederne i andre brancher. Læs mere om IoT & Data Democenter her.

 

Læs mere om:

Big Data og anvendelse af data i mindre virksomheder  

Big Data Business Academy

Big Data

Internet of Things

Kunstig intelligens

Digitale kundeoplevelser i den fysiske butik

UX Design - optimere kundeoplevelsen

Start et data pilotprojekt

Håndtering af personfølsomme data