Biotek

Trine Rolighed Thomsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 28.

Medicinsk bioteknologi

Biotek

Ekspertise og faciliteter til at støtte forskning, innovation og udvikling

Vi samarbejder med universiteter, hospitaler og små og store virksomheder inden for medico, farma og biotek. Vi fokuserer især på samarbejdsprojekter inden for områderne infektionsdiagnostik og udvikling af biomarkører.

Vi udfører akkrediterede standardanalyser og specialtilpassede opgaver, afstemt efter projektet og kundens behov. Vi har desuden stor erfaring med både nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter, fx Innobooster, Eurostars og EU projekter.

 

Billede af forsker, der arbejder med kræftmutation

Vi tilbyder et panel af analyser inden for biomarkører, DNA og RNA baseret molekylærbiologi, proteomics, biofilm karakterisering, antimikrobielle løsninger samt in vitro systemer. Vi har en stor analytisk instrumentpark og en bred vifte af særdeles kompetente specialister. Vi arbejder ofte på tværs af fagområder, hvilket gør et samarbejde med os fleksibelt og løsningsorienteret.

Kontakt os endelig for en diskussion af, hvordan vi kan hjælpe dig!

Foto af hætteglas