Brug dine medarbejderes kompetencer, når du skal automatisere

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

kursusdeltagere fra automationsnavigatøruddannelsen står rundt og får demonstreret en robot ved center for robotteknologi i odense

Brug dine medarbejderes kompetencer, når du skal automatisere

Mange virksomheder står med et ønske om øget automation i produktionen her og nu (eller de vil snart få et). Produktionen kører på højtryk, og det er her, at der både kan spares penge gennem automation, samtidigt med at produktionskapaciteten øges. Teknologien er klar, leverandøren er klar, kunderne er klar, og medarbejderne er... næsten klar.

Flere og flere produktionsvirksomheder er i en omstillingsfase, hvor trofaste og gode medarbejdere, der i sin tid blev ansat i én funktion, i højere grad har fået flere/andre funktioner og er måske blevet eksperter i den nuværende produktion. Det er disse medarbejdere med unikke indsigter i virksomheden, der med de rigtige kompetencer kan løfte opgaven med at automatisere de rigtige produktionsprocesser.

Vent ikke flere år på en ingeniør
Erhvervsskolerne og universiteterne er i fuld gang med at uddanne medarbejdere specialiseret i automation, men mange virksomheder mangler ekspertisen nu. Derfor tilbyder Teknologisk Institut en uddannelse til medarbejdere, som allerede står med automationsudfordringer i dagligdagen, og som savner redskaber til virksomhedens nuværende og fremtidige automationsprojekter.

Uddannelsen henvender sig bl.a. til superbrugere eller vedligeholdelsesmedarbejdere på produktionsanlæg, produktionstekniske medarbejdere, der supporterer automatisk produktion, mellemledere, der leder automatisk produktion og procesteknologer.

Opkvalificeringen kræver ikke nødvendigvis, at man er boglig stærk, da uddannelsen tager udgangspunkt i eksempler, metoder, øvelser og praksis anvendelse teori og metoder i egen virksomhed.

  LÆS OGSÅ: Se udviklingspotentialet i dine medarbejdere

Det kan din medarbejder
Efter gennemført uddannelse kan medarbejderen kalde sig automationsprojektleder. Udover titlen har deltageren opnået viden og praktisk kunnen til aktivt at indgå i den daglige drift af et automatisk produktionsanlæg samt være nøgleperson i virksomhedens fremtidige automationsprojekter. 

Deltageren er derfor i stand til at designe og dimensionere et robotsystem til automatisering, mens der en stærk kobling til deltagernes egne virksomheder, som hele tiden tænkes ind i opgaveløsningerne.

Efter endt uddannelse inviteres deltagerne ind i et netværk af færdiguddannede automationsprojektledere og eksperter i automation, hvor videndeling sker på tværs af erfaringer og erhverv.

Deltagelse
Er der faglige spørgsmål angående uddannelsen, så kontakt seniorprojektleder Steen Harder Ulrichsen tlf.: +45 72 20 29 97 eller mail: shu@teknologisk.dk

LÆS MERE OM AUTOMATIONSPROJEKTLEDER-UDDANNELSEN HER